Optreden Muziekwerkplaats de Doorbraak

Optredens

De Muziekwerkplaats vindt het leuk om samen muziek te maken, bijvoorbeeld bij een optreden.
Marian komt alleen of we komen als groep: met of zonder kinderen of bijv. samen met de BolderBand. We spelen graag volksmuziek uit verschillende landen als achtergrondmuziek. Maar ook is het leuk als het publiek mee zingt en speelt op door ons meegebrachte instrumenten. Wat we doen hangt af van de vraag en de beschikbaarheid van mensen.

Richtprijs voor een optreden:
Basistarief € 50,- per uur voor een kleine groep (tot 5 personen) in Leerdam.
De prijs wordt berekend afhankelijk van reistijd, de grootte van de groep en het aantal muzikanten. Bijv. een optreden met 2 muzikanten voor 50 mensen binnen een straal van 10 km van Leerdam wordt € 150,- per uur 

Bij ideële gelegenheden zijn optredens gratis. Een gift voor ‘Vrienden van de Muziekwerkplaats’ wordt natuurlijk op prijs gesteld.

Referentiecases

Bij het Muziekfestival op de Lingebolder (2023) speelde de BolderBand samen met leerlingen van de Muziekwerkplaats. Ook het publiek kon meedoen op ritme-instrumenten of door op het goede moment op de gekleurde klankstaaf te slaan.

Stadsmaaltijd Leerdam: Veertig volwassenen en kinderen speelden samen middeleeuws en internationaal repertoire op 30 juni 2007 bij de Stadsmaaltijd 600 jaar Leerdam. Dit gebeurde in middeleeuwse kleding en op veel verschillende instrumenten (accordeon, blokfluiten, dwarsfluit, lier, citer, klankstaven en percussie).

stadsmaaltijd 2007

25 april 2018